Sinds 1953 specialist in vloerkleden

Previous
Next

Behang

Behang, Murals, Wand Decoratie bij Home of Rugs & Fabrics in Het Woonstation. Laat u inspireren en adviseren voor wandecoratie in huis. Behang van zijde of vlasbehang tot sisal behang en vinyl behang. Ook het opspannen van stof aan wanden behoord tot de mogelijkheden. Wij hebben een mooie collectie wanddecoratie.

Behang
inspiratie

Behang
Murals
Wand Decoratie

Een muur een voorzien van behang geeft de ruimte al een andere uitstraling. Dit kan door te kiezen voor behang met een neutrale tint of met structuur. Natuurlijk kan er ook worden gekozen voor een statement, een complementaire kleur voor de ruimte of abstracte print. Daarnaast hebben wij ook behang met jungle taferelen, pop art en andere prints.

 

Murals komen steeds vaker voor in het behang. Het is vaak een afbeelding die verdeeld is over een bepaalde afmeting. Opgesplitst in verschillende rollen die in een vaste volgorde moet worden geplaatst. Designers Guild, Pierre Frey en Villa Nova Picturebook zijn zo even wat merken die een collectie murals hebben.

Blog

Traplopers Home of Rugs & Fabrics Toele

Voor Toon

  Een jongen die zijn vader ondersteunt, Op een dag de winkel draait en op niemand meer leunt,  Een Amsterdammer die niet wijkt voor zijn

X