Sinds 1953 specialist in Perzische tapijten, vloerkleden, raamdecoratie en stoffering

Behang

Previous
Next

Behang, Murals, Wand Decoratie bij Home of Rugs & Fabrics in Amsterdam. Laat u inspireren en adviseren voor wandecoratie in huis. Behang van zijde of vlasbehang tot sisal behang en vinyl behang. Ook het opspannen van stof aan wanden behoord tot de mogelijkheden. Wij hebben een mooie collectie wanddecoratie.

Home of Rugs and Fabrics Thibaut Behang van gras. Natuurlijke tint.

Behang Murals Wand Decoratie

Een muur een voorzien van behang geeft de ruimte al een andere uitstraling. Dit kan door te kiezen voor behang met een neutrale tint of met structuur. Natuurlijk kan er ook worden gekozen voor een statement, een complementaire kleur voor de ruimte of abstracte print. Daarnaast hebben wij ook behang met jungle taferelen, pop art en andere prints.

Voor de badkamer, toilet ruimte of keuken adviseren wij behang wat tegen water kan. Er zijn behang soorten die hier direct geschikt voor zijn. Deze kunnen dan gewoon met een spons worden afgenomen. Wel adviseren wij om de natter ruimte te laten betegelen of met speciaal stucwerk af te werken.

Behang wat makkelijk schoon te houden is, is zeer ook fijn wanneer het gaat om een levendig huishouden. Een voorbeeld is Vinyl wat vaak makkelijk te onderhouden is.

Murals komen steeds vaker voor in het behang. Het is vaak een afbeelding die verdeeld is over een bepaalde afmeting. Opgesplitst in verschillende rollen die in een vaste volgorde moet worden geplaatst. Designers Guild, Pierre Frey en Villa Nova Picturebook zijn zo even wat merken die een collectie murals hebben.

Voor elke muur een eigen sfeer

Het Franse merk Pierre Frey heeft behang wat van zijde is. Dit geeft een rijke uitstraling aan de ruimte. Wanneer dit behang tot de helft wordt geplaatst en dan een sierstrip plaatst en daaronder een ander behang kiest. Geeft dit de ruimte een klassieke touch.

Feathr heeft een collectie behang met een Scandinavische grondslag. Deze collectie bestaat uit klassieke prints die je doen wanen op een Zweedse boerderij maar ook strakke murals die het Scandinavisch design versterken.