Sinds 1953 specialist in vloerkleden

Cunera

Cunera traplopers, vloerbedekking, carpetten is al sinds jaar en dag onderdeel van onze vaste collectie.  Het bedrijf bestaat al 150 jaar en is tevens hofleverancier. Home of Rugs & Fabrics werkt al meer dan 40 jaar samen met dit fantastische familiebedrijf. Cunera verwerkt de grondstoffen op een wijze die goed is voor mens en milieu. Een gedachten goed waar wij als Home of Rugs & Fabrics ons zeer goed in kunnen vinden. 

Cunera bekend om de sisal en Cocos, hebben ook een prachtige wollen collectie vloerbedekking. Deze kan gebruikt worden om het huis kamerbreed te voorzien van vloerbedekking maar kan ook als vloerkleed gemaakt worden met verschillende randafwerkingen. Cocos en sisal zijn nog steeds de klassiekers om op de trap te leggen. Dit kan als traploper maar ook treden breed.  

Cunera traplopers vloerbedekking carpetten

Vloerkleden van wol, sisal of cocos kunnen worden afgewerkt met decoratieve rand. Dit kan met jute, katoen, vlas of leer. Of dit nu een enkel rand is van 3 cm of een rand van 7 cm met 2 combinatie kleuren. Cunera heeft ook de klassieke traplopers van cocos en sisal. Stijlvol in klassieke huizen maar ook een prachtige toevoeging op een modern interieur. Ook traplopers kunnen worden voorzien met een decoratieve rand. Lopers zijn tevens ook geschikt voor de gang, de overloop of in de keuken. Er is veel mogelijk en wij helpen u graag naar de juiste keus. 

Traplopers

Trapbekleding

Kokosmatten

Aanvraag Cunera

 Op de site van Cunera vindt en ziet u vele mogelijkheden, mocht u hier vragen over hebben dan kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

X