Sinds 1953 specialist in vloerkleden

Designers Guild

Previous
Next

Designers Guild is in 1970 opgericht door ontwerper Tricia Guild. Haar eerste ontwerp was het re-couloring van handgedrukte Indiase stoffen, de eerste collectie is geboren. Al snel volgde een winkel aan Kings Road in Londen en begon Designers Guild stap voor stap de werled te veroveren. Designers Guild Stoffen, gordijnen en meubelstoffering, prachtig behang en heel veel mooie accessoires.

Kleurrijke collectie

Designers Guild is niet meer weg te denken en heeft keer op keer weer een heerlijke collectie. Van prachtige klassieke bloemenprints tot gewaagde kleurstellingen. Designers Guild Stoffen, gordijnen en meubelstoffering voor binnen maar ook stoffen die uitermate geschikt zijn voor buiten. Elke collectieboek is anders maar zo herkenbaar voor de signatuur van Designers Guild.

 Wij nemen u graag mee door de collectie van Designers Guild en kijken naar welke mogelijk heden er zijn voor raamdecoratie maar ook naar meubelstoffering. Met de buitencollectie van Designers Guild is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de lounge set voor de tuin te laten bekleden. 

Voor ons filiaal in Vogelenzang hebben wij een mooie diverse collectie Designers Guild Stoffen voor gordijnen en meubelstoffering samengesteld die je meeneemt in de wereld van Designers Guild én Home of Rugs & Fabrics. Kom gerust bij ons langs om de sfeer te proeven en inspiratie op te doen voor thuis.

Designers Guild hebben wij exclusief in onze winkel in Het Woonstation in Vogelenzang

X