Sinds 1953 specialist in vloerkleden

Domotex 2020

De maand januari staat in het teken van de belangrijkste beurs voor onze winkel, Domotex. Een beurs waar wij worden ondergedompeld in Perzische vloerkleden, bespoke rugs (design vloerkleden) maatwerk vloerkleden en meer. Het is een weerzien van leveranciers die wij ook als familie beschouwen want met sommigen werken wij al 35 jaar samen.

De beurs zelf begint op vrijdag, wij zijn er altijd al een paar dagen eerder om hier onze collectie in te kopen want wie het eerst komt wie het eerst maalt. De stands zijn nog niet allemaal klaar en de verflucht hangt nog in de lucht. De heftrucks rijden nog met pallets vol met kleden in het rond en de stapels worden langzaam hoger en hoger. Vol enthousiasme lopen we met z’n drietjes in het rond met in gedachten welke pareltjes wij dit keer tegen kunnen gaan komen.

De kleuren zijn betoverend rijk, de kwaliteit van het wol glanst er van af. De warmte die deze Perzische vloerkleden geven, kunnen wij direct plaatsen in klassieke, maar ook in moderne interieurprojecten. Ook de verweerde kleuren komen wij tegen, waar wij direct overleggen in welke interieurs en bij welke klant dit past. De moderne designs trekken ook steeds meer de aandacht maar past dit bij ons. Zo sparren wij en overleggen wij welke wel en niet in onze winkel horen. Het moet bij ons passen, ons hart moet er sneller van gaan kloppen, het moet onze winkel verrijken. Keuzes worden gemaakt op basis van wat wij mooi vinden, waar wij de wensen van onze klanten in meenemen. Het moet een aanvulling zijn op de identiteit van de winkel, Home Of Rugs And Fabrics.

X