Sinds 1953 specialist in vloerkleden

Frugs

Het is weekend! Dit betekent schouders eronder en genieten van de grote hoeveelheid klanten in de winkel. Lichten aan, deur van het slot en wachten op de eerste klant…

Waarom komen ze naar Toele? Voor de unieke handgeknoopte vloerkleden met een unieke verhaal én voor de uitgesproken stoffen die zich niet alleen laten vergelijken met ‘50 shades of grey’. Twee hoofdproducten met bijbehorende service, waar wij al te graag de klant willen helpen om zijn/haar huis nog meer thuis te laten voelen.

Traplopers Home of Rugs & Fabrics Toele

Zelf sta ik met name in het weekend in de winkel en realiseer al te meer dat klanten zelf in een transitie kunnen zitten. Een nieuw huis, een komende verhuizing, zin in wat anders, graag iets veranderen voordat de familie over de vloer komt. Zo’n transitie wat gepaard kan gaan met een nieuwe aankoop mag bij ons in alle rust verlopen. Soms is inspiratie of een kussentje voor nu al genoeg en volgt ter zijner tijd de woonkamer met een vloerkleed van 2 bij 3, terwijl in eerste instantie de gordijnen vervangen moesten worden.

Een transitie mag dus ook zijn eigen tempo hebben. De winkel heeft een geschiedenis dat ver terugreikt en verschillende transities heeft doorstaan en heeft bewerkstelligd. Dit is ook te zien aan de naamsverandering. Bijvoorbeeld in het jaar 2000, van Firma Toele naar Toele Amsterdam. Doordat ‘Toele’ een begrip is in Amsterdam, zien wij nog steeds klanten, waaronder veel oud-Amsterdammers, alsnog terugkomen bij ons op de Overtoom voor vloerkleden, traplopers en op maat gemaakte gordijnen. Echt genieten wanneer wij bij de klant de toen gemaakte en geleverde diensten nog zien stralen in hun thuis.


De tijd is weer rijp voor een naamsverandering. Een naam die verder reikt dan alleen de kenners. Een naam die direct weer geeft wat wij aan expertise in huis hebben: Home of Rugs and Fabrics. Als ik dit voor mezelf mag zeggen, voel ik als tweede generatie ook pijn met de gepaard gaande vernieuwingsvreugde. Zo’n transitie is ook ruimte maken voor iets anders, een verandering ingaan. Daarom zullen we nog wel de telefoon opnemen met Toele Amsterdam.

En nu starten met het wennen. Nieuwe kaartjes, nieuwe logo, nieuwe letters bestellen voor de gevel en ook een nieuw mailadres: info@homeofrugsandfabrics.nl En als je dit mailadres snel leest valt iets op. Het woordje FRUGS. Tja… vervelend of eigenlijk een geinige weergave en benaming wat wij doen.

Home of Rugs and Fabrics Shaddy en Ratna

Het is weekend en de eerste klant komt binnen:

“Welkom bij Toele. Wij zijn gespecialiseerd in handgeknoopte vloerkleden en op maat gemaakte gordijnen, Rugs & Fabrics, met andere woorden FRUGS.

Shaddy Mirza

 

X