Sinds 1953 specialist in vloerkleden, raamdecoratie en interieuradvies

De specialist in gordijnen amsterdam

Raamdecoratie voor elk huis

De specialist in gordijnen Amsterdam. Raamdecoratie, gordijnen, vitrage, in-between, verduisterend, optrek en rolgordijnen. Kom langs in onze winkel. Natuurlijk linnen tot zijde, velours, basic, uni stoffen, maar ook kleurrijke prints. Onze gordijnstoffen zijn zeer divers. Merken zoals, Pierre Frey, Designers Guild en Etro. Daarnaast hebben wij de merken Larsen, Mark Alexander en Bruder een collectie die een modernere uitstraling hebben. Allen hebben echter een rijke geschiedenis binnen de interieur stoffering.  Voor een warme en rijke uitstraling. Of juist een moderne Scandinavische look. De gordijn specialist in Amsterdam helpt u graag verder.

Raamdecoratie
gordijnen
vitrage
verduisterend

Raamdecoratie, gordijnen, vitrage en verduisterende gordijnen. Gordijnen kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Enkele plooi, retourplooi, enkel of dubbele vlinderplooi. Omdat elke plooi een ander effect heeft op de gordijnen denken wij graag mee. Bovendien adviseert de specialist in gordijnen Amsterdam ook bij u thuis.  Echter kunt u ook langskomen in de  winkel aan de Overtoom in Amsterdam.

Gordijnen in Amsterdam

De vraag naar wave gordijnen is de afgelopen tijd gegroeid. Dit zijn veelal vitrage en in-between stoffen. Een wave gordijn heeft een golvend effect. Bovendien blijft dit behouden wanneer u het gordijn naar de zijkant schuift. Ook is het mogelijk om lichtdoorlatende intergeurstoffen te laten verduisteren. Daarmee zijn worden deze zeer geschikt voor een slaapkamer. Ook kunt u de gordijnen laten isoleren. Zodat de kou buiten blijft. Dit is uitermate geschikt voor gordijnen in een gang bij de deur. 

Raamdecoratie, gordijnen, vitrage, verduisterend, kunnen wij plaatsen op een bestaande rail. Tevens werken wij met gordijnrail van   G-Rail en Interstil. Interstil heeft van klassieke tot moderne gordijnrail en gordijnstangen. Echter kunnen er ook gordijnroedes van hout of staal gebruikt worden. 

 Laat u door ons inspireren en adviseren.

X