Sinds 1953 specialist in vloerkleden

Gordijnen

Raamdecoratie voor elk huis

Raamdecoratie, gordijnen, vitrage en verduisterend. Er is in onze winkel een ruime keus aan interieurstoffen die hier geschikt voor zijn. Onze collectie stoffen is zeer divers. Van natuurlijk linnen tot zijde, velours, basic, uni stoffen, maar ook kleurrijke prints. 

Merken zoals, Pierre Frey, Designers Guild en Etro. Allen hebben een rijke geschiedenis binnen de interieurstoffering. Traditionele prints, jacquard stoffen en zijdes voor een warme en rijke uitstraling. Daarnaast hebben wij de merken Larsen, Mark Alexander en Bruder een collectie die een eigentijdse modernere uitstraling hebben. 

Raamdecoratie
gordijnen
vitrage
verduisterend

Raamdecoratie, gordijnen, vitrage en verduisterende gordijnen. Gordijnen kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Denk aan gordijnen met een enkele plooi, retourplooi, enkel of dubbele vlinderplooi. De verschillende plooien geven elk een ander effect. Op beide locaties kunnen wij u laten zien wat dit met de gordijnen doet.

 

De vraag naar wave gordijnen is de afgelopen tijd gegroeid. Op onze locatie in Vogelenzang hebben wij een speciale collectie hiervoor. Dit zijn veelal vitrage en in-between stoffen. Een wave gordijn heeft een golvend effect. Dit blijft behouden wanneer u het gordijn naar de zijkant schuift. Het is ook mogelijk om lichtdoorlatende intergeurstoffen te laten verduisteren zodat deze geschikt worden voor een slaapkamer. Of u laat gordijnen isoleren zodat de kou buiten blijft. Dit is uitermate geschikt voor gordijnen in een gang bij de deur. 

Raamdecoratie, gordijnen, vitrage, verduisterend, kunnen wij plaatsen op een bestaande rail. Ook werken wij met rail van   G-Rail en Interstil. Interstil heeft van klassieke tot moderne gordijnrail en gordijnstangen. Denk daar bij aan gordijnroedes van hout of staal. Of embrassehaken met een moderne look. Ook G-Rail heeft een ruime keus aan mogelijkheden voor uw raamdecoratie. 

 Laat u door ons inspireren en adviseren.

X