Sinds 1953 specialist in vloerkleden

Kids collectie Villa Nova

Previous
Next

De zoektocht naar geschikte  kinderkamer gordijnen en behang is een lang gekoesterde wens. Home of Rugs & Fabrics is trots om deze prachtige kindercollectie van Villa Nova toe te voegen aan het assortiment. Een vrolijke, kleurrijke collectie behang en stoffen voor kinderen.

Villa Nova heeft samengewerkt met drie getalenteerde prentenboekillustratoren voor kinderen; Frann Preston-Gannon, Christopher Corr en Yuval Zommer. Geïnspireerd door jeugdherinneringen van verschillende verhalenboeken. Deze boeiende illustraties in een betoverende verzameling leuke stoffen, wandbekleding en accessoires. Vol wonderlijke wezens en scènes van verafgelegen plaatsen.

Kinderkamer gordijnen en behang

De collectie heeft naast behang ook murals. Deze murals geven een levendig tafereel weer over een breede van 3 meter. Een wandeling in een bos, NYC city life of een bezoek aan de Noordpool. Vlinders die fladderen over de gordijnen of eiland hoppen met een bootje over de oceaan. 

De stoffen kunnen gebruikt worden voor gordijnen, eventueel geblindeerd. Maar je kan er ook een prachtig bedsprei van laten maken of een lampenkap. Wij denken graag mee met het creëren van een prachtige kinderkamer of tienerkamer. Want de collectie van Villa Nova heeft ook een selectie stoffen die zeer geschikt is voor de oudere kinderen.

De vloerkleden collectie van Villa Nova bestaat uit machinaal geweven en machinaal getuft. Van vrolijke stippen tot aan een ijsbeer, maar ook een fruitige kiwi en een sterrenhemel.

Creer een kinderkamer, met gordijnen en behang uit de collectie van Picturebook, waar kinderen zich wanen in hun eigen fantasie. Waar de herbruikbare raam en muur stickers telkens weer een ander tafereel schetsen. Laat de honden hun gang gaan in New York, de IJsberen de tropen bezoeken, de raamstickers maken alles mogelijk. En als ze honger hebben dan kunnen ze ook prima op de koelkast.

Ga mee met ons op avontuur. Ontdek glorieuze en betoverende prints, heerlijke borduurmotieven, speelse vitrages en charmante weefsels. Die allemaal tot leven zijn gekomen vanaf de pagina’s van een rijk en betoverd verhalenboek. In een land hier ver vandaan……

X