Sinds 1953 specialist in vloerkleden, raamdecoratie en interieuradvies

Previous
Next

Stoffen

Onze collectie stoffen is zeer divers, van natuurlijk linnen tot zijde, velours, basic, uni stoffen, maar ook kleurrijke prints. Ook vitrages, sheers of in-between gordijnen horen tot onze collectie.

Gordijnen kunnen bij ons op verschillende manieren afgewerkt worden. Denk aan gordijnen met een enkele plooi, retourplooi, enkel of dubbele vlinderplooi en andere opties. Ook kunnen wij meedenken over bandafwerking aan de gordijnen of het gebruik van twee verschillende gordijnstoffen waardoor de gordijnen een unieke uitstraling krijgen, geheel naar uw wens.

Stoffen
inspiratie

Meubel stoffering​

Meubelstoffen moeten een bepaalde sterkte hebben waardoor ze geschikt zijn voor het gebruik op meubels. In vaktermen spreken we dan over de martindale’, dit is een testmethode voor stofferingsstoffen. Ook hanteren veel merken hun eigen technieken en bepalingen om te bepalen of een stof geschikt is voor meubelstoffering. Pierre Frey gebruikt hier bijvoorbeeld de thermen ‘moderate use’ of ‘ intensive use’ voor.

Voor het bekleden van meubels zijn er ook stofferingsstoffen die onderhoud technisch zeer vriendelijk zijn in gebruik waardoor deze stoffen uitstekend te gebruiken zijn in interieurprojecten.

 

X