Sinds 1953 specialist in vloerkleden

Traplopers

Traplopers en ganglopers

Traplopers, kokoslopers, vloerlopers, ganglopers geven meer sfeer aan het huis. Kokostraplopers zijn een stijlvolle en duurzame manier om de te trap te bekleden. Traplopers worden met roedes op de trap bevestigd. Zo zit hij stevig en strak vast  daarnaast geven de traproedes een klassieke look. Wanneer er één of meerdere bochten  in de trap zitten dan wordt deze netjes ingenaaid.

Bij Home of Rugs & Fabrics bestaat de collectie vooral uit kokos en sisal traplopers van Cunera. Daarnaast hebben wij van Brink en Campman en het tapijten museum uit Genemuiden traplopers.

Klassieke traploper
trap bekleding
Previous
Next

Traplopers kokos en sisal

Kokos en sisal traplopers zijn zeer duurzaam en slijtvast. Kokos traplopers worden daarom veel geplaatst in de gezamenlijke trappengang. Het is robuust, kan tegen een stootje en is onderhoudsvriendelijk. 

Ook geeft het geluidsdemping op de trap. Wanneer er veel heen en weer wordt gelopen is het fijn als de trap bekleed is. Vergeet ook zeker de overloop niet. De traploper kan geheel doorlopen op de overloop en door naar de volgende trap. Daarnaast is een gangloper of vloerloper ook zeer decoratief in de woonkamer, de keuken of andere ruimtes van de woning of kantoor.

Bij sisallopers is het mogelijk een decoratieve randafwerking te kiezen. Denk daar bij aan een rand van 3 cm in één kleur. Maar het kan ook een rand van 5 cm zijn waar twee kleuren in zijn verwerkt. Dit kan van jute, katoen, vlas of leer. Ook in traproedes zijn er verschillende opties. Denk aan de kleuren chroom, messing en zwart. De knologen waar de roedes doorheen gestoken worden zijn  er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u de traploper geheel naar eigen smaak samenstellen.

Kokos en sisal traplopers van Cunera bieden veel mogelijkheden waar wij u graag in adviseren.

Traplopers Home of Rugs & Fabrics Toele

Traplopers
kokoslopers
vloerlopers
ganglopers

Aangezien de stoffeerders voor traplopers een schaars goed is, zit er een wachttijd op plaatsing. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over traplopers of treden breed bekleding. Kom langs op een van onze vestigingen of neem contact op via onderstaand formulier.

X