Sinds 1953 specialist in Perzische tapijten, vloerkleden, raamdecoratie en stoffering

Tretford

Previous
Next

Tretford vloerbedekking, trapbekleding en vloerkleden. Tretford tijdloze vloerbedekking is gemaakt van Kasjmier geitenhaar. Tapijt van Tretford bestaat in banen, stroken, tegels of vloerkleden. De vloerbedekking van Tretford staat bekend om zijn duurzaamheid. De natuurlijke grondstoffen zorgen voor een prettig leefklimaat in huis of op de werkvloer.

Tretford vloerbedekking, trapbekleding en vloerkleden

Vloerbedekking met golvende afwerking Tretford vloerbedekking, trapbekleding en vloerkleden Home of Rugs & Fabrics

Als men voor tegels van Tretford kiest kan het gecombineerd worden met meerdere kleuren. Dit kunnen twee contrasterende kleuren zijn. Verder kan ook gekozen worden voor ton sur ton kleuren. De diversiteit aan kleuren geven een speels effect.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om te spelen met vormen. Recht afsnijden of in een golvende beweging is bij Trefford geen probleem. Het materiaal rafelt niet en sluit naadloos aan.

Vloerbedekking met hinkelpad er in verwerkt Tretford vloerbedekking, trapbekleding en vloerkleden Home of Rugs & Fabrics

Speelse trapbekleding van Tretford

Voor trapbekleding kan men ook voor Tretford kiezen. De trap kan volledig bekleed worden met Tretford. Hier kan gekozen worden om meerdere kleuren te gebruiken. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om halve maantjes te plaatsen op de trap. Denk daarbij aan een open trap. 

Vloerkleden

Vloerkleden kunnen worden samengesteld in verschillende variatie’s. Men kan kiezen voor een vloerkleed uit een kleur. Vaak geeft dit een rustig effect in de ruimte. Verder is het mogelijk om meerdere kleuren te gebruiken voor een karpet.  Dit wil zeggen dat er een vakverdeling komt. Tevens kan er gekozen worden voor een randafwerking.  Echter is het ook mogelijk om dit niet te doen.

Tretford voor op de werkvloer

Tretford vloerbedekking, trapbekleding en vloerkleden. Speciaal voor de werkvloer of andere plekken waar veel beweging heeft Tretford de InterLife collectie. Deze collectie bestaat uit 70% geitenhaar en 30% polyamide. Door de verwerking van polyamide is deze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kantoren of vergaderruimtes. Waardoor bureaustoelen goed kunnen rollen. Tegelijkertijd zorgt ook de demping voor een prettige akoestiek. Tretford InterLife wordt in de zelfde kleuren geleverd als de Interland collectie.

Oranje blauw karpet vloerkleed Tretford vloerbedekking, trapbekleding en vloerkleden Home of Rugs & Fabrics

Home of Rugs & Fabrics Amsterdam adviseert u graag over alle mogelijkheden die Tretford te beiden heeft. Kom gerust langs in onze winkel en laat u inspireren of neem contact met ons op.