Sinds 1953 specialist in Perzische tapijten, vloerkleden, raamdecoratie en stoffering

Vloerkleden

Perzische vloerkleden

Home of Rugs & Fabrics staat bekend om zijn bijzondere collectie Perzische vloerkleden. Wij hebben voornamelijk handgeknoopte Perzische nomaden vloerkleden, Gabbeh, Amaleh, Kashkuli en Louribaft. De plantaardige kleuring van de hoge kwaliteit wol zorgen ervoor dat deze Perzische vloerkleden een intens diepe kleur hebben. Elk vloerkleed heeft een uniek aanzicht van alle vier de kanten, een Perzisch nomaden vloerkleed heeft vele gezichten

RugStar en Wool & Silk zitten sinds 2013 in onze collectie. Beide kunstenaars maken een collectie vloerkleden vanuit een kunstvisie. Zij laten zich door inspireren door traditionele patronen voor vloerkleden maar ook door bijvoorbeeld de flora en fauna of de reizen die zij maken. Wool & Silk heeft een collectie geinspireerd op Manhatten, de Soho collectie. RugStar heeft een collectie Walking Fields, contemporary art verwerkt in een vloerkleed.

Design

Bespoke Design

Bespoke Design vloerkleden van Ebru zijn stuk voor stuk vloerkleden die met zorg, kennis en vakmanschap worden gemaakt. De handgesponnen wol en zijde zorgt voor een unieke uitstraling van het vloerkleed. De bespoke collectie van Ebru kunt u naar geheel eigen stijl in kleur samenstellen. Heeft u interesse in een bespoke vloerkleed van Ebru dan kunt u met ons een afpsraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Made to order

Made to order, vloerkleden die op maat gemaakt kunnen worden. Denk hierbij aan geweven of hand getufte vloerkleden in verschillende kleuren. De keus in dit soort vloerkleden is ruim in stijl en in kleur. In onze winkel hebben wij de merken Brink&Campman, De Munk en Cunera met een eigen gekozen collectie die aansluit op Home of Rugs & Fabrics.

Cocos & Sisal

Ook beschikken wij nog, als van ouds, over sisal en kokos die in huis op verschillende manieren toepasbaar is. Denk hierbij aan op maat gemaakte carpetten van sisal met luxe randafwerking maar ook aan een klassieke traploper die met roedes wordt geplaatst. Cunera is sinds jaar en dag onze leverancier voor cocos en sisal en carpetten en vloerbedekking.

lees verder

Home of rugs and fabrics Cunera cocos lopers cocos

Bekijk onze collectie

Door de situatie met Covid-19 willen wij u de collectie en mogelijkheden ook via video laten bekijken. Wij hebben nu de Perzische vloerkleden al voor u gepresenteerd. De aankomende periode werken wij er hard aan om nog meer mogelijkheden voor u via videopresentatie online te krijgen.

Webshop