Sinds 1953 specialist in vloerkleden

Vloerkleden

Home of Rugs & Fabrics staat bekend om zijn bijzondere collectie Perzische vloerkleden. Wij hebben voornamelijk handgeknoopte Perzische nomaden vloerkleden, Gabbeh, Amaleh, Kashkuli en Louribaft. De plantaardige kleuring van de hoge kwaliteit wol zorgen ervoor dat deze Perzische vloerkleden een intens diepe kleur hebben. Elk vloerkleed heeft een uniek aanzicht van alle vier de kanten, een Perzisch nomaden vloerkleed heeft vele gezichten

Vloerkleden
inspiratie

Carpetten
Vloerkleden
Bespoke rugs

Made to order, vloerkleden die op maat gemaakt kunnen worden. Denk hierbij aan geweven of hand getufte vloerkleden in verschillende kleuren. De keus in dit soort vloerkleden is ruim in stijl en in kleur. In onze winkel hebben wij de merken Brink&Campman, De Munk en Cunera met een eigen gekozen collectie die aansluit op Home of Rugs & Fabrics.

Ook beschikken wij nog, als van ouds, over sisal en kokos die in huis op verschillende manieren toepasbaar is. Denk hierbij aan op maat gemaakte carpetten van sisal met luxe randafwerking maar ook aan een klassieke traploper die met roedes wordt geplaatst. Cunera is sinds jaar en dag onze leverancier voor cocos en sisal en carpetten en vloerbedekking.

lees verder

X