Sinds 1953 specialist in vloerkleden

Tweede locatie is een feit

Home of Rugs & Fabrics in Het Woonstation Vogelenzang is iets waar ik 10 jaar geleden alleen van kon dromen. In 2010 maakte ik als dochter van Toon de stap om bij mijn vader in de winkel te gaan werken naast mijn baan in de kleding retail. Het was een achtbaan van emoties en werkprocessen van de oude stempel. Ook de collecties werden tegen het licht gehouden en werd er gezocht naar een breder assortiment. Mijn man, Shaddy, storte zich in de kennis over Perzische vloerkleden en ik hield mij bezig in een gezonde boekhouding en indeling van collecties en de winkel. Het was vallen en opstaan en veel leren van het oude gedachtengoed en het nieuwe wat wij in de winkel brachten.Een van mijn grote dromen was altijd om een groter publiek te bereiken door een tweede vestiging te openen. Dit idee hebben wij de afgelopen jaren geparkeerd om de focus vooral in onze winkel in Amsterdam houden. Samen met Toon hebben wij nog heerlijke projecten mogen doen en hebben wij nog veel van hem geleerd. Na het overlijden kwam er een verbouwing en konden wij langzaam weer in 2018 doen wat wij het liefste doen, van elk huis een thuis maken met onze mooie producten en fijne service. 

Ons team

Home of Rugs and Fabrics Team Ratna Shaddy en Tieke

Tieke kwam in 2018 ons team officieel versterken. Waar zij eerst als interieurarchitect klanten van ons onder haar hoede nam is zij nu onze interieur architect in huis. In combinatie met haar retail ervaring, zowel klantadvies als de inkoop, is zij een waardevolle toevoeging aan ons team. Shaddy zijn expertise op Perzische vloerkleden en de klant meenemen op reis door onze collectie. Hij heeft de beste leerschool gehad bij mijn vader die deze liefde voor tapijten kon overbrengen op de klanten. 

Home of rugs in Het Woonstation

Nu in 2020 staan wij voor een nieuw avontuur, een nieuwe naam Home of Rugs & Fabrics en een tweede locatie in  Het Woonstation in Vogelenzang. Een locatie waar wij ons direct thuis voelden toen wij er gingen kijken en waar wij nu al druk bezig zijn om het in te richten en de collectie te bepalen. Het zal anders zijn dan onze winkel in Amsterdam maar ook hier vullen wij de ruimte met kleur, mooie materialen en onze kennis en service. Home of Rugs & Fabrics in Het Woonstation Vogelenzang is er klaar voor. 

Home of Rugs & Fabrics zal in het woonstation zich meer richten op raamdecoratie. Zowel klassiek op rail als geautomatiseerd. Voor het laatste werken wij samen met een specialist die maatwerk levert in elke situatie. Of dit nu een nieuwbouwwoning betreft of een klassieke woning aan de grachten of in de duinen. Maatwerk vloerkleden van merken als Cunera, De Munk en Brink & Campman zijn op beide locaties te vinden. Hierin zijn de keuzes ruim en adviseren wij graag naar alle mogelijkheden.

Exclusief in Woonstation vogelzang

Waar wij misschien nog wel het meest trots op zijn is de collectie Designers Guild die wij exclusief in Het Woonstation gaan uitzetten. Het is een prachtig merk met bijzonder mooie kleuren en prints. Wij hebben een keus gemaakt voor interieurstoffen die voor raamdecoratie gebruikt kunnen worden maar ook voor meubelstoffering en buitengebruik. Naast dit prachtige merk komen ook een selectie van C&C Milano, Cassamance, Decortex en Warwick naar Vogelenzang.

Wij kijken ontzettend uit naar dit avontuur en hopen jullie op beide locaties te mogen ontvangen en mee te nemen in onze werelde van Home of Rugs & Fabrics waar wij altijd het gedachtegoed van Toon in eren zullen houden.

Ratna Mirza Toele

X